Werkwijze

SLEGERS

WERKWIJZE

Aan alles gedacht

Uniek felswerk, de mooiste losanges en roevendaken óf renovaties tot in de kleinste details uitgewerkt. Bij Slegers Felstechniek is het altijd van de beste meister-kwaliteit. Wij kunnen bijna alles maken uit koper, zink, lood of aluminium. Van volledige dakbedekking en bloemkozijnen tot

ossenogen en pironnen. Alles helemaal naar wens en passend bij de bouwstijl. Graag kijken we samen naar de situatie en de functie. Als het ontwerp is uitgetekend, vervaardigen we het product in ons atelier. Voor de montage overleggen vooraf hoe we daarbij kunnen assisteren.

Ontwerp

Ontwerp

Het idee komt tot leven

Een goed begin is het halve werk. En dat is bij felsen een harde waarheid. Zonder een goed ontwerp zal het uiteindelijke product nooit naadloos en regenwaterdicht geleverd kunnen worden. Daarom is het belangrijk om na te denken over de situatie. Zo kijken we naar het onderhoud, het gebruik, ventilatie en de aansluitingen. Na aanleiding daarvan geven wij een uitgewerkt advies met technische aspecten. In samenwerking met u, de architect of aannemer tekenen we het plan concreet uit.

Het atelier

Het atelier

Ambachtelijk vakmanschap

Zodra de technische tekening is uitgewerkt kan het echte werk beginnen. In ons atelier voelen wij ons heer en meester. Het werken met de materialen voelt voor ons organisch. Het felsen, forceren, gieten en lassen gebeurd hier dan ook volledig met de hand. En soms maken we zelf handgereedschap om betere resultaten te boeken en fijner te kunnen werken. In ons atelier proberen we de producten zo volledig mogelijk te assembleren zodat we het in zijn geheel kunnen leveren en het snel gemonteerd kan worden.

Montage & oplevering

Montage & oplevering

Een prachtig eindresultaat

Al onze producten leveren wij zelf. Wij zijn trots op ons werk en vinden het fijn om het direct aan de verantwoordelijke persoon over te dragen. Zo weten we zeker dat onze producten veilig aankomen. De montage doen wij meestal ook zelf. Op het dak voelen wij ons thuis. Wij hebben geen hoogtevrees en genieten van de beste plek met het mooiste uitzicht. Met onze jarenlange ervaring is geen enkele opdracht onmogelijk welke uitvoering dan ook.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

backtop