Over Slegers Felstechniek

Bij Slegers Felstechniek maken we architectonische daken en ornamenten vervaardigd uit koper, zink, lood en aluminium. Van daken met sierlijke oude ornamenten tot stoere moderne felsdaken en roevendaken. Wij hebben een klein maar gepassioneerd team. Dit team bestaat uit vader Peter en zonen Luuk en Twan.

In 1994 startte Peter het bedrijf Slegers Felstechniek. In de loop van de jaren kwamen Luuk en Twan ook

werken in het atelier. ’We werden door zijn enthousiasme en passie voor het felsen ook aangestoken’. Nu creëren we samen de mooiste dingen. Ons specialisme gecombineerd met onze passie en tomeloze inzet zorgen voor de mooiste daken, meesterlijke toebehoren en unieke items. Met onze grote verbeeldingskracht en ervaring gaan we geen uitdaging uit de weg en leveren wij altijd een uniek product.

Der Meister PETER SLEGERS

Peter begon als leerling aan een opleiding voor loodgieter en mastieker. Al snel beheerste hij verschillende daktechnieken, maar door zijn affiniteit met metaal was de felstechniek al gauw zijn favoriet. Deze eeuwenoude ambachtelijke techniek van vouwen en buigen van metalen dakbedekking is in Nederland zeldzaam. Om meer kennis te vergaren reisde Peter af naar Duitsland. Naast de beginselen van het felsen bestudeerde hij daar ook bouwfysica. Metalen hebben namelijk een hele andere werking en reageren anders op verschillende weersinvloeden dan andere dakbedekking. Na deze intensieve scholing slaagde Peter voor zijn examen en mag hij zich sindsdien ‘Meester in Felstechniek’ noemen.

SLEGERS FELSTECHNIEK

Het team Slegers Felstechniek

Peter Slegers

Meester in Felstechniek

Luuk Slegers

Gezel Felstechniek

Twan Slegers

Leerling Felstechniek

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

backtop